Esports organisatie 100Thieves heeft bekend gemaakt dat er twee nieuwe mede-eigenaren zijn aangesteld. Het gaat om content creators ‘Valkyrae’ en ‘CourageJD’. 

100Thieves

100Thieves is in eerste instantie een esports organisatie. Maar tegenwoordig doet het bedrijf veel meer dan alleen maar gamen. Zo heeft het bijvoorbeeld een premium kledinglijn geïntroduceerd, en maken de content creators regelmatig filmpjes met zijn allen.

In 2017 werd 100Thieves opgericht door Matthew ‘NadeShot’ Haag. ‘NadeShot’ is een voormalig lid van OpTic Gaming en heeft meerdere prijzen gewonnen in zijn Call Of Duty carrière. Dan Gilbert, de eigenaar van de Cleveland Cavaliers is mede-eigenaar, net als de Canadese wereldster Drake en Scooter Braun. 

100Thieves heeft momenteel een aantal professionele gameteams onder contract staan. Onder andere voor Valorant, Call of Duty en League of Legends. Daarnaast staan er een groot aantal content creators onder contract, waaronder ‘Valkyrae’ en ‘CourageJD’.

Mede-eigenaar

‘Valkyrae’ en ‘CourageJD’ zijn recentelijk gepromoveerd tot mede-eigenaren van 100Thieves. ‘NadeShot’ legt in de aankondigings video uit hoe dit voor hem de belangrijkste dag is in de nog korte historie van de organisatie. En dat is ook begrijpelijk, aangezien de twee content creators niet weg te denken zijn binnen 100Thieves.

Courage liet er geen gras over groeien en deed direct een ‘’oproep’’ dat hij op zoek is naar nieuw creator talent.

Waar ook al snel veel reacties op kwamen:

Wat de toekomst gaat brengen voor 100Thieves nu ze twee belangrijke figuren toegevoegd hebben als mede-eigenaar, moet natuurlijk nog blijken. Maar wij zijn er in ieder geval van overtuigd dat dit een goede zet is geweest! Wat denken jullie? Wie moet tekenen bij 100T?

No responses yet

    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *