Niks leuker dan samenwerken met je vrienden om puzzels op te lossen, avonturen te beleven en de grootste lol te hebben. Zijn jullie nou nog op zoek naar een leuke co-op game? Lees dan hieronder alles over de leukste en nieuwste co-op games voor de XBOX!

A Way Out

A Way Out gaat over twee mannen die uit de gevangenis ontsnappen en verder moeten zien te ontkomen aan hun vijanden. Je speelt met z’n tweeën en moet elkaar zien te helpen in de levels door middel van puzzels. Waar je in eerste instantie volop in de actie start en verwacht dat het een achtbaan is, wordt het al snel een vrij emotioneel verhaal vol met intriges en familiedrama’s. Een echte aanrader voor de co-op fan!

The escapists 2

Ook dit spel speelt zich af in de gevangenis. Kies je karakter, trommel je beste vrienden op en probeer uit verschillende gevangenissen te ontsnappen. De game is gemaakt in een jaren ‘90 stijl. Lekker pixelachtig en het aanzicht van bovenaf.

GOAT Simulator

Bééééééhhh! Jij bent in deze game een geit. Ja, dat lees je goed! In deze game kun je samen met een vriend allerlei wilde avonturen beleven als geit. Benieuwd naar gameplay? Dan is dit filmpje van Lekker Spelen een aanrader!

Overcooked 1&2

Of je speelt dit met vrienden en het is een groot lach feest over hoe hard jullie falen. Of er zitten een paar te competitieve vrienden tussen die boos worden over hoe slecht de keuken draait! Je raadt het al, in Overcooked 1 en 2 moet je in de keuken samenwerken en zo veel mogelijk gerechten maken. Als je de taken goed verdeeld, dan lukt het meestal wel, maar er komt van alles op je weg waardoor het een probleem wordt om de gerechten ook echt op tijd te serveren. Heerlijk spel voor een avondje lachen.

Rocket league

Voor de echte sweats onder ons is dit een ideaal spel. Met een van de beste ranking systemen in online gaming, is dit spel een aanrader voor iedereen die speelt om te winnen. Speel je voor je plezier en ben je niet zo fanatiek dan kan dit alsnog wel een goed spel voor jou zijn. Door te kiezen voor de casual playlist zal je tegen minder goede tegenstanders gematcht worden, waardoor je niet in volledige zweet-modus hoeft te gamen.

Unravel two

Deze bijzondere game is extra gaaf om met z’n tweeën te spelen. Je speelt met twee poppetjes van wol en je moet echt samenwerken om door de levels heen te komen! Denk aan veel puzzels en emotionele verhaaltjes waar je zeker wel 5 uur meer zoet bent. Perfecte game voor een vrije avond.

Nog suggesties voor andere leuke co-op games? Laat het weten in de reacties!

Categories:

No responses yet

    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *