Niks leuker dan samenwerken met je vrienden om puzzels op te lossen, avonturen te beleven en de grootste lol te hebben. Zijn jullie nou nog op zoek naar een leuke co-op game? Lees dan hieronder alles over de leukste en nieuwste co-op games!

Co-op games voor PC

Valheim

Valheim lijkt op eerste gezicht de zoveelste game in het survival-genre. Toch heeft deze game net wat anders. Misschien is het de laagdrempeligheid, de charme van de omgeving of de nadruk op het echt samen optrekken tegen de boze buitenwereld.

In Valheim speel je een viking die door de goden naar een nieuwe wereld wordt gebracht. Om het ‘Walhalla’ te bereiken, moet je een aantal grote kwaden verslaan. Je begint vrijwel naakt. Geen wapen en geen enkele bescherming tegen de buitenwereld. Om sterker te worden pluk je bessen, maak je een knuppel van twijgjes en leer je met vallen en opstaan om op herten te jagen voor vlees en leer.

De wereld van Valheim bestaat uit een aantal eilanden, willekeurig aangemaakt door het spel op het moment dat je begint. Je wordt wakker in mooie vredige weiden maar komt al snel terecht in meer duistere oorden. 

De nieuwe gebieden betekenen ook nieuwe gevaren, grondstoffen en eten. Doodgaan van de honger is geen optie, maar met weinig voedsel in je maag betekent een boze wolf al gauw je doodvonnis. Gelukkig ben je je spullen niet snel permanent kwijt.

Deze game is als single player te spelen of met een groepje vrienden.

Phasmophobia

Geloof jij in geesten? In Phasmophobia wordt je een ghost hunter. Met verschillende levels en opdrachten is het spel op dit moment goed voor meerdere uren speelplezier.

In dit spel proberen de geesten met je spelen. De lichten gaan uit, ze verschijnen af en aan, de deuren gaan op slot of ze vermoorden je. Gecombineerd met proximity chat is Phasmophobia het ideale spel om zeker niet tot diep in de nacht te spelen. 😉

Sea of thieves

Arrrrrr matey! Stap aan boord van je eigen piratenschip en probeer schatten te vinden en andere piraten te vermoorden. 

Trommel je vrienden op en begin je piratenavontuur. Sea of thieves is niet direct een hele uitdagende game. Het is goed mogelijk om rustig rond te varen en bier te drinken totdat je alles weer uitkotst. De ideale game om rustig met je vrienden te relaxen of om juist het avontuur op te zoeken door confrontaties aan te gaan met andere online spelers van over de hele wereld.

Cuphead

Ongetwijfeld het moeilijkste spel uit dit lijstje. Cuphead wordt zeker niet makkelijker wanneer je het samen met een vriend speelt.

De eenvoud in het design van Cuphead zorgt voor een overzichtelijk ogend spel. Daarentegen zorgen de rondvliegende kogels en vijanden voor een heleboel chaos. Wees voorbereid op een heleboel frustratie en discussie met je vrienden.

Grand theft auto online

Een gouwe ouwe in deze lijst. Op GTA ben je niet snel uitgekeken en mede daarom sluiten wij deze lijst af met met dit spel.

Ben je zat van continu missies uitvoeren en geld verdienen? Probeer dan eens role playing. Speel je grootste fantasieën uit in de online wereld met oneindig veel mogelijkheden. Ben je vandaag politieagent Jim Baker? Of toch liever beroepscrimineel Dave Eastwood? Laat je creativiteit de vrije loop en ontdek steeds weer nieuw speelplezier in deze geweldige game! 

Categories:

No responses yet

    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *