Niks leuker dan samenwerken met je vrienden om puzzels op te lossen, avonturen te beleven en de grootste lol te hebben. Zijn jullie nou nog op zoek naar een leuke co-op game voor op de Playstation? Lees dan hieronder alles over de leukste en nieuwste co-op games!

Rocket league

Voor de echte sweats onder ons is dit een ideaal spel. Met een van de beste ranking systemen in online gaming, is dit spel een aanrader voor iedereen die speelt om te winnen. Speel je voor je plezier en ben je niet zo fanatiek dan kan dit alsnog wel een goed spel voor jou zijn. Door te kiezen voor de casual playlist zal je tegen minder goede tegenstanders gematcht worden, waardoor je niet in volledige zweet-modus hoeft te gamen.

LittleBigPlanet 3 

Ga met drie vrienden mee op het grootste avontuur van Sackboy ooit. Werk samen en gebruik je unieke vaardigheden om creativiteit terug te brengen naar de fantaseersfeer. En wanneer je de mysterieuze verhaallijn hebt uitgespeeld, kun je samen verder in ontelbare levels die door andere spelers zijn gemaakt.

Knights and Bikes

Speel als Nessa en Demelza, de enige leden van de Penfurzy Rebel Bycicle Club. Samen met hun gans, Captain Honkers, gaan ze op avontuur in een charmante game vol met vriendschap, schatten en eeuwenoude vloeken.

Everybody’s Golf

Een golf game. Simpelweg al pitchend en puttend een weg banen door de schattige en kleurrijke omgeving. De gameplay is toegankelijk en voor iedereen snel te leren. Maak je eigen golfer en verken de verschillende golfbanen waar je op kunt spelen. Speel een paar potjes met je vrienden of rijd rond in een golfkarretje. 

Tools Up!

Teamwork is van groot belang in deze eigenzinnige lokale co-opgame waarin je huizen moet renoveren. Jullie timemanagement, gevoel voor wooninrichting en vriendschap worden op de proef gesteld. Leg een vloer, schilder de muren en probeer niks te verpesten tijdens een race tegen de klok. 

Knowledge is Power: Decades

Pak je smartphone of tablet, test je kennis over popcultuur en neem het op tegen je vrienden. Win door slim te spelen, of lach je vrienden uit terwijl je Power Plays gebruikt om hun scherm te vergrendelen of hun antwoorden te blokkeren.

Categories:

No responses yet

    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *