Timothy John Betar, beter bekend als TimTheTatman is geboren op 8 april, 1990. Tim is al jaren een vaste naam binnen de streamingwereld, en blijft maar groeien in populariteit.

Carrière TimTheTatman

TimTheTatman is in 2012 gestart met streamen op het populaire streamingplatform Twitch.tv. Inmiddels heeft Tim meer dan 6,5 miljoen volgers op het platform. Met games als Counter Strike: Global Offensive, Overwatch, Fortnite, World of Warcraft en Call of Duty: Warzone, bereikt Tim een grote doelgroep. Met duizenden kijkers per dag is TimTheTatman een van de grootste streamers op Twitch.

TimTheTatman wordt gesponsord door bedrijven als Monster Energy en Audio-Technica Corporation. Hij is een gecertificeerd Twitch partner en full time streamer sinds 27 maart, 2014. Tim maakte op 23 januari 2011 een Youtube kanaal aan en heeft inmiddels meer dan 3.2 miljoen subscribers.

Na de release van Fortnite is het aantal kijkers op Twitch ontzettend gestegen. Streamers als Ninja, Tfue en TimTheTatman hebben flink geprofiteerd van deze groei. Veel van de Fortnite kijkers bleven kijken naar Tim door zijn charmes en humor.

TimTheTatman samenwerkingen

Tegenwoordig is Call of Duty: Warzone, Tim zijn go-to game. Op Warzone speelt hij bijna elke stream samen met NickMercs, Cloakzy, CourageJD of SypherPK. Deze groep streamers zijn met z’n allen verantwoordelijk voor het grootste aandeel Warzone kijkers op Twitch.

Tim zijn populariteit steeg aanzienlijk door Fortnite. Op Fortnite speelde hij regelmatig samen met een vaste groep. Deze groep bestond uit Ninja, DrLupo en een vierde teamlid, afwisselend CourageJD of BasicallyIDoWrk. Tijdens de Fortnite dagen heeft Tim een groot aantal nieuwe kijkers aan zich weten te verbinden. Zelfs nu met de neergang van Fortnite op Twitch en het feit dat Tim nooit meer Fortnite speelt, blijven de kijkers binnenstromen.

No responses yet

    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *