Geld, eer en een plekje in warzone. Activision heeft aangekondigd dat de hoofdingang van Verdansk stadion in Warzone, binnenkort een reusachtige CDL trofee heeft. Daarnaast worden de hoofden van de vijf winnaars van de Dallas Empire toegevoegd.

De unieke crossover is een voorbeeld van hoe game developers populaire spellen kunnen gebruiken om esports te promoten in hun games. In het verleden hebben games als League of Legends en Overwatch een unieke skin geïntroduceerd om de kampioenen in de respectievelijke esport competities te feliciteren. De manier van feliciteren en eren die de CDL nu introduceert is meer in lijn met echte sporters en winnaars. De banners met de gezichten van de spelers erop zie je ook bij traditionele sporten terugkomen.

Dit is overigens niet de eerste keer dat de CDL met een indrukwekkende manier komt om het beste team te feliciteren. Naast een championship ring en een trofee kreeg de Dallas Empire een championship throne, van de CDL. De veranderingen in Verdansk gaan vandaag 10 mei live.

Categories:

No responses yet

    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *