Marcel Cunningham, geboren op 8 mei 1990, beter bekend als BasicallyIDoWrk, is een Amerikaanse Youtuber en streamer. Vooral bekend om zijn character in Garry’s mod, met een sterke vergelijking naar Finn uit Adventure time.

Youtube

Marcel zijn YouTube kanaal heeft momenteel ongeveer 5 miljoen abonnees. Met momenteel veel Call of Duty Warzone video’s en soms wat willekeurige games. Marcel zijn video’s zijn vaak een collaboratie met zijn vrienden waarmee hij vaak samenspeelt. De best bekeken video van Marcel is “Gmod Deathrun Funny Moments – Sonic The Hedgehog”.

Marcel is onderdeel van een groep genaamd ”The Crew”, waar hij samen in zit met onder andere: VanossGaming, Terroriser, H2O Delirious, DaithiDeNogla en Wildcat.

Alpha Betas

Marcel heeft in 2021 een online cartoon gelanceerd genaamd Alpha Betas. Deze animatieserie wordt gemaakt samen met Wildcat, VanossGaming en Terroriser. In de serie zijn de vier main characters aangenomen door de CIA om in videogames te spelen en missies op te lossen. Zie hieronder de pilot aflevering:

No responses yet

    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *