De group stage zit er weer op! Veel verrassingen en veranderingen op de weg naar major III. Lees hier alles over major III!

Big trades

Wie had gedacht dat Empire, Huke zou droppen? Wij in ieder geval niet. Maar het is toch gebeurd! Toen was het afwachten, welk team hapt als eerste en krijgt een van de beste spelers in de CDL? Zoals meerdere grote namen in de league al hadden gezegd, smg spelers worden nerveus wanneer een speler van Huke’s kaliber op de markt komt. Uiteindelijk is TJHaly het slachtoffer geworden en joint Huke de LA Thieves.

Drama bij OpTic Chicago

Het nu al dramatische seizoen van OpTic wordt er maar niet beter op. Na de ”heartbreaking loss” tegen Rokkr en de slechte prestaties all season, wacht er in major III een plek in de losers bracket voor OpTic. En om het allemaal af te maken zijn ze in de losers bracket terechtgekomen door een verlies tegen de Atlanta FaZe op een Atlanta server. Een groot ping verschil zorgt op dit hoge niveau voor een groot verschil in winkans.

Major III speelschema

CDL 2021 standings

Onderin is het spannend, bovenin net wat minder. Wat wel vast lijkt te staan is dat FaZe bovenaan gaat eindigen dit seizoen, tenminste dat is wel de verwachting. Onder FaZe staat Empire al een tijdje stabiel op de tweede plaats. Na de tweede plaats begint het geschuif, OpTic op een vijfde plek (slechtste positie dit seizoen). Met Huke in het team heeft LA Thieves nog niet een hele goede indruk weten te maken, maar dat kan zeker nog komen met de tijd. Kortom, een spannend seizoen in de CDL!

Categories:

No responses yet

    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *